Vágólapra másolva!
Egy nappal Spanyolországba érkezése után máris mesés ajánlatok között válogathat a brazil futballsztár, Ronaldo felesége. Milene Dominguest legalább hét klub szeretné leigazolni, noha még egyikük sem látta őt játszani.

A "kérők" akár évi 300 ezer eurós fizetést is ajánlanak, ez tízszerese az ország legjobb női futballistái által keresett pénznek. A modellként is dolgozó, 22 éves szőke középpályásnak állítólag igencsak ellenére volt a Milánóból Madridba való költözés: "Két órát sírt a vállamon, amikor búcsúra került a sor" - mondta olaszországi edzője. Milene szombaton lépett pályára utoljára a Fiamma Monza színeiben - és kihagyott egy büntetőt.

Ronaldinha (ahogy férjéről elnevezték) kisgyermekként babák helyett labdával játszott, majd 17 évesen világcsúcsot állított fel, amikor kilenc órán át 55 197-et "dekázott". "Kicsit Zinedine Zidane-ra emlékeztet a stílusa" - mondta róla világbajnok párja, majd nevetve hozzátette: "Na jó, nem egészen."

A szóba jöhető klubok közül a városi rivális Atletico Madrid tűnik a legesélyesebbnek, a menedzserek már csak az elnök jóváhagyására várnak. Jesus Gilnek ugyanis nincs ínyére, hogy "valaki a Realtól" az ő csapatában szerepeljen.