Vágólapra másolva!
Meglehet, míg a BL és az UEFA-kupa védője csatázott a Szuperkupáért, a színfalak mögött sokkal izgalmasabb események zajlottak, mint a gyepen. A barcelonai Sport információi szerint egy fantasztikus négyes körcsere van kibontakozóban, amely némiképp átírhatja az európai erőviszonyokat, hiszen Ronaldót (mégis) a Realban, Morientest a Barelonában, Kily Gonzalest az Interben, Jardelt pedig a Valenciában láthatjuk a jövőben.

A Szuperkupát arra használták fel a G-14, a tizennégy - illetve péntek délutántól tizennyolc - legtehetősebb európai futballklub képviselői, hogy összeüljenek, és az átigazolási stop előtti utolsó pillanatban még új megállapodásokat üssenek nyélbe. Bár nehezn hihető, de a barcelonai Sport információi szerint mindez így festene: a Barcelona megszerezi a Real Madridtól Fernando Morientest, Ronaldo mégis megy Madridba az Internazionalétól, Mario Jardel a Sporting Lisboától a Valenciához, Kily Gonzalez pedig a Valenciától az Internazionaléhoz.

Ki a legjobb focista?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36550

A nagy csereberében Morientes neve a legnagyobb meglepetés. Bár a spanyol válogatott centerét már a Tottenhammel és az Interrel is szóba hozták, Morientes kezdett volna a Feyenoord ellen, ám Vicente del Bosque, a Real edzője az utolsó pillanatban telefont kapott Florentino Pérez klubelnöktől, hogy még a kispadra se ültesse le a csatárt, mert már el van adva.

Ami Ronaldót illeti: a játékos egyik ügynöke, Rodrigo Paiva 99 százalékig biztosra vette a Cadena SER nevű spanyol rádiónak adott nyilatkozatában, hogy védence még pénteken Madridba szerződik.

Ch. Gáll András