Vágólapra másolva!
A térdműtétjei miatt két évet kihagyó, az utóbbi időben azonban egyre több szerephez jutó Ronaldo bízik abban, hogy a vasárnap elszenvedett kisebb sérülése ellenére hamarosan ismét pályára léphet az Internazionale labdarúgócsapatában.

A brazil csatárt a 3-2-es Inter-sikerrel zárult piacenzai találkozón combizom-húzódás miatt a 67. percben le kellett cserélni."Megnyugodhatnak a szurkolók, sérülésem nem komoly, hamar visszatérek, és erősebb leszek, mint korábban" - mondta Ronaldo, kinek a véleményét a csapatorvos Franco Combi is osztja.

Ronaldo az utóbbi hetekben kezdte visszanyerni régi formáját, amit bizonyít, hogy több összecsapáson is eredményes volt, a Verona ellen például két gólt is szerzett. Szakértők szerint a támadó technikája nem kopott meg, továbbra is fantasztikus ritmusváltásokra képes, továbbá cselezni és lőni sem felejtett el. Amennyiben a jövőben megússza a sérüléseket és erőnléte némileg javul, teljesülhet a vágya, s ott lehet a május 31-én kezdődő koreai-japán közös rendezésű vb-n.

"Világbajnok szeretnék lenni, ráadásul úgy, hogy játszom is. 1994-ben még túlságosan fiatal voltam, éppen csak bekerültem a keretbe, legutóbb pedig nem sikerült nyernünk" - mondta, majd hozzátette: további három vb-n is részt akar venni.

Ajánlat:

A Serie A állása