Vágólapra másolva!
A Max Verstappen győzelmével véget ért Forma-1-es Kínai Nagydíjon a Sauber pilótája, a hazai közönség előtt versenyző Csou Kuan-jü a futam után elérzékenyült és elsírta magát a szurkolók előtt.

Saját szurkolói előtt zokogott a Sauber pilótája

A 24 éves kínai pilótának ez volt az első F1-es futama hazai közönség előtt, így számára különösen nagy érzelmi jelentőséggel bírt a verseny. Csou Kuan-jü ugyan nem szerzett pontot, de végig remekül versenyzett és a 14. helyen zárt az 56 körös Kínai Nagydíjon, majd a célba érését követően elöntötték az érzelmek.

Nagyszerű volt ez a mai verseny, már gyerekkoromban arról álmodtam, hogy itt lehessek. Szóval köszönet az összes kínai szurkolónak, azoknak is, akik a helyszínen drukkoltak, és azoknak is, akik otthon a TV-ben követték a futamot.

Nagy köszönet a csapatomból is mindenkinek, folytassuk tovább a munkát" - üzente a csapatrádión keresztül a kínai versenyző.

A Kínai Nagydíj Max Verstappen győzelmével zárult, a Red Bull háromszoros világbajnoka először nyert Sanghajban. A második helyen a nagyszerűen versenyző Lando Norris futott be, a dobogó harmadik fokára pedig a címvédő istálló másik pilótája, Sergio Pérez állhatott fel.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek