Vágólapra másolva!
A hírek szerint komoly igazolást tervez az Aston Martin F1-es csapatának tulajdonosa, Lawrence Stroll, aki ezért hajlandó lenne mélyen a zsebébe nyúlni. A kiszemelt pedig nem más, mint Max Verstappen.

Max Verstappent akaja az Aston Martin

Mióta bejelentették, hogy Lewis Hamilton a Ferrarihoz igazol, valamint Max Verstappen Red Bullnál való maradása sem annyira egyértelmű, mint ahogy korábban tűnt, rengeteg a spekuláció azt illetően, hogy ki hova igazolhat.

Az utóbbi napokban mindenki azt találgatja, mi lesz Max Verstappen sorsa
Fotó: Anadolu via AFP

A Motorsport.com és az Autosport szakírója, Adam Cooper pedig ezúttal arról írt, hogy az Aston Martin Racing tulajdonosa, 

Lawrence Stroll nagy fába vágja a fejszéjét: Max Verstappent szeretné leigazolni.

Azt még nem tudni, hogy Fernando Alonso akar-e hosszabbítani az Aston Martinnal, Cooper szerint pedig a csapat első számú opciója Verstappen - írja a Motorsport. Lawrence Stroll hozzáállása az ügyhöz pedig az, hogy

 „kerül, amibe kerül”, vagyis hajlandó lenne komoly összeget fizetni a címvédő szolgálataiért.

Mivel a pilóták fizetése nem képezi a költségvetési sapka részét, így Verstappen esetleges leigazolása nem vetné vissza az Aston fejlesztési lehetőségeit – persze az kérdés, mennyire hajlana a váltásra Verstappen, és ha távozna a Red Bulltól, a Mercedesnél is tárt karokkal várnák.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.