Vágólapra másolva!
Kész bíróság elé vinni az ügyét az a Red Bull-dolgozó, aki azzal vádolta meg a Forma-1-es csapat főnökét, Christian Hornert, hogy nem megfelelő módon közeledett hozzá, azaz zaklatta őt. Ha valóban így tesz, az végképp megrengetheti az osztrák csapatot.

Brit és holland sajtóértesülések szerint kész bíróság elé vinni az ügyét, az a női Red Bull alkalmazott, aki szexuális zaklatással vádolta meg Christian Hornert, az osztrák cég által működtetett Forma-1-es istálló csapatfőnökét.

Az ügyben az energiaital-gyártó anyavállalat már lefolytatott egy belső vizsgálatot, amelynek a végén úgy találták, hogy az elmúlt években egyeduralkodó csapatot építő Horner nem követte el a terhére rótt cselekményt. Az ügy azonban ezzel korántsem jutott nyugvópontra, sőt az igazi fordulatok még csak ezután jöttek. Valaki kiszivárogtatta a sajtónak azokat a képeket és e-maileket, melyeken együtt látható a csapatfőnök és az alkalmazott, illetve, amiket Horner küldött a nőnek.

Akit egyébként a múlt hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíj előtt felfüggesztettek állásából, amit ő érthetően nagyon nehezen visel, és talán éppen ez a lépés késztette arra, hogy képviselőin keresztül jelezze, kész bírósághoz fordulni, hogy bizonyítsa az igazát.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkeink: