Vágólapra másolva!
Kedden bemutatta a Scuderia Ferrari Forma–1-es csapata a 2024-ben használt autóját, és a olasz márka máris meg akarta mutatni, hogy milyen jó összhangban vannak a szerelők a kocsival. Ám az először megosztott videó nem igazán sikerült tökéletesre.

Az elmúlt években többször is a stratégiai- és a csapathibák miatt kritizált Ferrari a héten leleplezett SF-24-est a fioranói forgatási napon is bemutatta. Csütörtökön este „költészet mozgásban"-szöveggel meg is osztották az olaszok a hivatalos közösségi oldalukon, hogy miként zajlik a kerékcsere az új autón – ám a felvételen jól látszik, hogy 

Charles Leclerc Ferrariján nagyon nehezen jött le a bal első kerék, azaz finoman szólva sem volt hibátlan a műveletsor.

A felvételt nem sokkal később törölte a Ferrari, ám az internet nem felejt, és a más helyeken is megosztott videó alá rengeteg hozzászólás érkezett. A többség csak nevetett azon, hogy egy egyszerű reklámfelvételnél is képesek elhibázni a kerékcserét, mások azt emelték ki, hogy ahogy azt megszokták, megint Leclerc járt pórul a hiba miatt.

Új videót tett közzé a Ferrari

Pénteken délelőtt aztán a Scuderia próbálta menteni a menthetőt, és egy új videót tett közzé a kerékcseréről, ezúttal már a tökéletesen sikerült verzióról. A posztban elismerték az olaszok, hogy először a "rossz felvételt" választották – vette észre az m4sport.hu.

Kapcsolódó cikkek