Vágólapra másolva!
A futam után francia riporterek szembesítették a világbajnokság állásával, erre viccesen úgy csinált, mintha óriási botrányt csapna.

Nem vette el Daniel Ricciardo életkedvét, hogy a Japán Nagydíjon csak a 6. helyen ért célba, pedig a Canal+ riporterei rögtön egy rossz hírrel fogadták a futam utáni interjúkon. Szembesítették azzal, hogy az idén már semmiképpen nem lehet világbajnok, mert 100 pontnál nagyobbra nőtt a hátránya Nico Rosberghez képest.

A győzelemre persze már eddig is csak matematikai esélye volt, de Ricciardo vette a lapot. Eljátszotta, hogy teljesen kiborult: először dühödten földhöz vágta a kulacsát, majd a sapkáját, végül kikapta a mikrofont is a riporter kezéből, mintha azt is el akarná dobni.

A Red Bull sajtósa viszont nem tudta, miről van szó, és ijedten próbálta lecsillapítani Ricciardót. A körülötte állók nem ütköztek meg a reakcióján, a Haas egyik munkatársa még higgadtan vissza is adta neki a kulacsot. A vicces jelenet itt is látható.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!