Vágólapra másolva!
Állítólag csak azzal a feltétellel ír alá a wokingiakhoz, hogy megkap bizonyos garanciákat. Olasz sajtóértesülések szerint időt kér a válaszhoz.

A legújabb pletykák alapján Sebastian Vettel lehet az a sztárpilóta, akinek megszerzésével a McLaren megpróbál új motorszállítója, a Honda kedvében járni. A wokingi csapat a hírek szerint több élversenyzővel is felvette a kapcsolatot, de Fernando Alonso a minap határozottan kijelentette, hogy nem tárgyalt Ron Denisszel, míg egy másik jelölt, Lewis Hamilton megállapodott a Mercedesszel, hogy csak a szezon végén folytatják a megbeszéléseket a szerződéshosszabbításról, és addig másokkal sem egyeztetnek.

Olasz sajtóértesülések szerint Vettel úgy reagált a McLaren megkeresésére, hogy bizonyos garanciákat vár a csapattól - főleg a versenyképességüket illetően -, és időt kér a válaszhoz. A négyszeres világbajnoknak elvileg 2015 végéig érvényes a szerződése a Red Bullnál.

Vettelt elméletileg az átigazolásra ösztönözheti az, hogy az idén nem tud a vb-címért harcolni, és csapattársáétól, Daniel Ricciardóétól képest is elmarad a teljesítménye. A McLarennél egyébként ismerőse lenne az új aerodinamikai főnök, Peter Prodromou, akivel éveken át együtt dolgozott a Red Bullnál.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!