Vágólapra másolva!
Egy német magazin legalábbis úgy értesült, hogy addigra hazaszállíthatják a kómából lábadozó klasszist. Arról továbbra sem lehet biztosat mondani, hogy teljesen felépülhet-e, és ha igen, mikor.

A német Bunte magazin a lausanne-i kórházból származó információkra hivatkozva azt írja, van esély rá, hogy Michael Schumacher karácsonyra hazatérhet, így otthon folytatódhat a rehabilitációja. Erről a lehetőségről már korábban is cikkeztek, ám eddig nem vált valóra.

A magazin ugyanakkor úgy tudja, hogy a hétszeres világbajnoknak "továbbra is állandó felügyeletre van szüksége, és senki sem tudja megmondani, mennyi időbe telik, mire ismét beszélni tud, és helyrejön a memóriája."

Van rá esély, hogy Schumacher karácsonyra hazatérhet Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Schumacher a tavalyi év végén szenvedett síbalesetet, amitől hosszú időre kómába esett. Azóta valamelyest javulni látszik az állapota: a családja tájékoztatása szerint egyre többször van eszméleténél, és június elején át lehetett szállítani Grénoble-ból Lausanne-ba.

Addig is fia, Mick viszi tovább a családi hagyományokat: 15 évesen második lett az idei gokart-EB-n.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!