Vágólapra másolva!
A finn és modell barátnője, Minttu Virtanen állítólag a jövő év elejére várják első közös gyermeküket. A hírt Räikkönen szóvivője is megerősítette.

Úgy tűnik, Kimi Räikkönen lesz a következő Forma-1-es versenyző, aki apai örömök elé nézhet, barátnőjével ugyanis 2015 elejére várják első gyermeküket. Räikkönen tavaly vált el feleségétől, Jenni Dahlmantól, akivel 2004 óta házasságban élt, azóta pedig a finn modellel, Minttu Virtanennel alkotnak egy párt.

Räikkönen és kedvese a nyári szünetet kihasználva jelenleg Korzikán pihennek, a róluk készített fényképeken pedig jól látszott Virtanen gömbölyödő pocakja, ami természetesen rögtön beindította a találgatásokat. Először a finn Turun Sanomat írta meg, hogy a pár gyermeket vár, amit Räikkönen barátnője egy képmegosztó közösségi oldalon tett megjegyzéseivel is egyértelművé tett.

Végül Räikkönen szóvivője, Riku Kuvaja is megerősítette a hírt a Turun Sanomatnak tett nyilatkozatában. „Minttu és Kimi nagyon remélik, hogy a sajtó nyugalmat biztosít nekik ebben a boldog időszakban" – mondta.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő fekete dobozt a jobb oldali hasábban!