Vágólapra másolva!
Egy személyre szabott rendszámtáblával ellátott Ferrari Californiát vett neki ajándékba. Az olaszok szerint talán nem véletlen, hogy pont ezt a márkát választotta.

Lapértesülések szerint Sebastian Vettel a múlt hétvégén egy Ferrarit vásárolt egy olaszországi kereskedésben, az autót az édesapjának szeretne ajándékba adni. A La Gazzetta dello Sport egy fényképet is közölt, amelyen a négyszeres világbajnok éppen a Ferrari California megvásárlása közben látható.

Vettel „HP N1" felirattal személyre szabott rendszámtáblát is kért a piros színű autóhoz: a HP minden bizonnyal szülővárosára, Heppenheimre utal, az N1 pedig édesapja keresztnevére, a Norbertre vezethető vissza.

Egyelőre nincs sok jele annak, hogy Vettel valóban a Ferrarihoz tartana Forrás: AFP

Maga Vettel természetesen a Red Bull legfőbb támogatójának, az Infinitinek egyik modelljét használja a közúti közlekedéshez, a La Gazzetta dello Sport szerint azonban nem véletlen, hogy édesapjának egy Ferrarit választott. A német nevét ugyanis az elmúlt években már számtalanszor összefüggésbe hozták a Ferrarival, a csapat állítólag őt szemelte ki az esetlegesen távozó Fernando Alonso utódjának.

„Talán a maranellói jövőből kaphattunk egy kis ízelítőt? Ki tudja!" – írta az olasz napilap, amely arra is emlékeztetett, hogy utolsó benettonos évében, 1995-ben Michael Schumachert egy Ferrari F355-ös volánjánál látták Monacóban. A német a következő idényre átszerződött az olaszokhoz, és 11 idényt töltött a patinás istállónál.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő fekete dobozt a jobb oldali hasábban!