Vágólapra másolva!
Hari Roberts lesz a vezér az aerodinamikai részlegen. A csapat szerint a szakember leigazolása jó hatással lesz a teljesítményükre.

Az elmúlt időszakban több változás is történt a Caterham Forma-1-es csapatánál. A sportágban 2010-ben bemutatkozó istállónak az idei évtől új csapatfőnöke lesz Cyril Abiteboul személyében, valamint Charles Pic és Giedo van der Garde révén teljesen új versenyzőpárossal vágnak neki a következő szezonnak.

A legfrissebb változás náluk, hogy Hari Robertset nevezték ki az aerodinamikai részleg élére. "Rutinos vezetést ad majd az egyik létfontosságú fejlesztési területnek, és egy újabb bizonyíték a tulajdonosok elkötelezettségére a növekedésre, hogy leigazoltunk egy olyan kaliberű szakembert, mint Hari" - mondta a Caterham technikai igazgatója, Mark Smith, aki már dolgozott együtt új kollégájával.

Robert korábban a Jordan, a Renault, illetve a Renault-ból lett Lotus csapatnak volt a tagja. "Izgatottan várom az új kihívást, ami a Caterhamnél vár rám" - közölte a mérnök. "A csapatnak megvan az esélye, hogy komoly erővé váljon a Forma-1-ben, és nagyon várom, hogy központi szerepet töltsek be a lehetőség kiaknázásában."