Vágólapra másolva!
Brit sajtóértesülés szerint Paddy Lowe az végén csatlakozik a Mercedeshez, addig még a McLaren alkalmazottja marad. A versenyek helyszínére azonban valószínűleg nem fog elutazni.

Nem csitultak el a híresztelések Paddy Lowe állítólagos átigazolásáról a McLarentől a Mercedeshez. Az év elején terjedt el, hogy a McLaren technikai igazgatója tárgyalt a Mercedesszel, sőt, meg is állapodott velük, ám ebből csak a tárgyalás tényét erősítették meg az érintettek. Ross Brawn, a Mercedes csapatfőnöke annyit erősített meg, hogy valóban felvették a kapcsolatot Lowe-val, méghozzá azért, mert az ő utódlásának lehetőségeit térképezték fel.

A Guardian azonban azt írja, hogy a felek már megállapodtak a szerződésről, és Lowe 2013 végén fog csatlakozni új csapatához. Addig a McLaren alkalmazottja marad, de a versenyek helyszínére nem utazik el, és ahogy ilyenkor lenni szokott, a fejlesztési munkálatokba sem fogják beavatni, nehogy átvigye a legfrissebb titkokat a Mercedeshez.

A szakember 1993 óta dolgozik a McLarennél, amely állítólag fizetésemeléssel próbálja marasztalni, de ő a hírek szerint magasabb beosztásba vágyik, amit a Mercedesnél megkaphat. Lowe nem jelent meg a McLaren új autójának bemutatóján, viszont a csapat részéről úgy nyilatkoztak, hogy ez az ő saját döntése volt.