Vágólapra másolva!
Adam Parrnak márciusban azután kellett távoznia a posztjáról, hogy nem tudott megegyezni Ecclestone-nal az F1-es keretszerződésnek a csapatra vonatkozó feltételeiről. A hírek szerint azért nem jutottak dűlőre, mert Ecclestone neheztelt rá, és Parr ezért megpróbál pert indítani.

Márciusban váratlanul bejelentette a Williams, hogy távozik tőlük a csapatnál 2006 óta dolgozó, 2010-ben elnökké kinevezett Adam Parr. A hivatalos indoklás szerint a brit üzletember "kiegyensúlyozottabb életre" vágyott, és családi okokra hivatkozva mondott fel, azonban hamar felmerültek olyan pletykák, hogy azért kellett mennie, mert nem tudott megállapodni Bernie Ecclestone-nal az új Concorde Agreement kapcsán.

Több forrás állította, hogy Ecclestone személyes ellentétek miatt szinte tárgyalni sem volt hajlandó a kedvezőbb feltételekről Parr-ral, mivel ellenezte a Williamsnél végrehajtott intézkedései közül például azt, hogy elbocsátotta Sam Michael technikai igazgatót, illetve leszerződtette a 2007-es Ferrari-McLaren kémbotrány egyik bűnösét, Mike Coughlant.

A Speed Week információja szerint a Williamstől menesztett Parr most bírósági perre készül Ecclestone ellen, méghozzá azzal az indokkal, hogy a Forma-1 nagyura tavasszal megzsarolta őt, hogy vagy távozik, vagy megszakítja a tárgyalásokat a csapattal a Concorde Agreementről. Utóbbi a sportág keretszerződése, többek között tartalmazza a csapatok részesedését a pénzdíjakból is.