Vágólapra másolva!
A 2008-as világbajnok tagadta csapatfőnöke kijelentését, mely szerint már most megbánta, hogy otthagyja a McLarent a Mercedes kedvéért.

Pár napja Martin Whitmarsh McLaren csapatfőnök a Forma-1 hivatalos weboldalának adott interjút, amelyben arról beszélt, Hamilton szerinte máris megbánta, hogy a Mercedeshez igazolt. "Remélem, ma már azt gondolja, hogy szörnyű hibát követett el, és remélem, hogy jövőre is így érez majd" - nyilatkozta Whitmarsh. "Ő hozta ezt a döntést, és neki kell együtt élnie vele."

Hamilton azonban meglepődött főnöke szavain. "Kicsit meglepett, amikor hallottam, ez abszolút nem így van" - mondta a brit versenyző csütörtökön. "Remek csapatom van, már olyan régóta vagyok velük, hogy szerintem most mindenkiből előjönnek az érzelmek. De még mindig itt vagyok, hogy 100 százalékos teljesítményt nyújtsak a hátralévő két versenyen, és ez természetesen bennem is komoly érzelmeket szabadít fel. De nagyon, nagyon elégedett vagyok a döntéssel, amit hoztam."

Hamilton karrierjét már a gokartos időszak óta a McLaren egyengette, más Forma-1-es csapatnál eddig soha nem versenyzett. A brit helyére a Saubertől érkező Sergio Pérezt igazolták le, ő maga pedig a visszavonuló Michael Schumachert váltja majd a Mercedesnél.