Vágólapra másolva!
Ki kellett hívni a rendőrséget a HRT madridi központjához, miután a végnapjait élő csapat munka nélkül maradt szerelői ittasan követeltek elégtételt.

Egyre reménytelenebb helyzetbe kerül a HRT, könnyen lehet, hogy az eladásra kínált spanyol istállót jövőre nem láthatjuk a Forma-1-ben. A Brazil Nagydíj után Pedro de la Rosa is úgy nyilatkozott, fogalma sincs, hogy az istálló túléli-e a téli szünetet. A HRT már az USA Nagydíj előtt megvált 32 munkatársától, és a legújabb hírek szerint a csapat többi tagjának sincs munkaviszonya.

Úgy tűnik, a munka nélkül maradt szerelők nehezen tudják feldolgozni a helyzetet: az El Mundo című spanyol napilap szerint Sao Paulóból hazatérve egyből a HRT madridi gyára felé vették az irányt, és ittas állapotban követeltek kártérítést a csapattól. A helyzet állítólag odáig fajult, hogy a rendőrség közbeavatkozására volt szükség. Ezt az istálló menedzsmentjének egyik tagja is megerősítette.

"Elkezdtek fenyegetőzni, dulakodni, ütések is elcsattantak - durva volt a helyzet, ezért valóban kihívtuk a rendőrséget" - idézi az El Mundo a forrást.