Vágólapra másolva!
A hétvégi Brit Nagydíjra speciális festéssel érkezett a világbajnok istálló. Sebastien Vettel és Mark Webber autóján 25-25 ezer fotó található, amelyek azokról készültek, akik támogatták a gerincsérültekkel foglalkozó Wings for Life alapítványt. Niki Lauda portréja is szerepel a messziről katonai ruházatokéra hasonlító mintán.

Forrás: Red Bull

A Red Bull RB8-asok silverstone-i márványos festése valójában egy jótékonysági akció része, amelyet a csapat a Wings for Life alapítvánnyal közösen indított el. Azok, akik anyagilag is támogatták a gerincvelő sérülések lehetséges kezelését kutató szervezetet, elküldhették a fényképüket a Red Bullnak, hogy a csapat kitegye azt Sebastian Vettel és Webber Red Bull versenyautóára a Brit Nagydíj hétvégéjén.

Forrás: Red Bull

Több mint egymillió euró gyűlt össze, amelyet teljes egészében a gerincvelő sérülések gyógymódjának kutatására fordít majd az alapítvány. Az összes kontinens és számtalan ország képviseli magát az autókon, az arcképek között pár hírességé is ott van, mint például Niki Laudáé vagy a francia futballistáé, Thierry Henry-é.

Forrás: Red Bull

"Az autóm festése hihetetlenül néz ki, a srácok remek munkát végeztek. Nagyszerű, hogy a rajongók hétvégén velünk utazhatnak a pályán egész, miközben egy hihetetlen célt támogatnak - reménykedjünk abban, hogy a festés jó eredményt hoz nekünk" - nyilatkozta Mark Webber.

Forrás: Red Bull