Vágólapra másolva!
A McLaren rajzfilm-sorozatot indított a két versenyző részvételével, az első részben Hamilton és Button a földalatti tesztpályán éli ki a versengés iránti olthatatlan szenvedélyét. Az epizód a Sky Sports-on a Brit Nagydíjat vezette fel, a tervek szerint minden futamra készül egy további.

Íme a sztori dióhéjban:

Button és Hamilton egy-egy McLaren MP4-12C-vel száguldozva egyszerre érkeznek meg a McLaren Technology Centre-hez (MTC), ahol a rejtélyes Professor M felelősségre vonja őket, mert versenyeztek az úton. Azt mondja, mindjárt a titkos, földalatti tesztpályához vezeti őket. "Ma nincs versenyzés, srácok, megértettétek?" - figyelmezteti őket. Közben egy nő a főhadiszállásra látogató vendégeknek a vitrinben Nigel Mansell eredeti bajuszát mutatja a trófeák között, anno 1995. Miközben egy golfautóban fuvarozza őket a folyosón, Professor M közli a két versenyzővel, hogy az új szuper-szuperlágy gumikat és egy vízálló overallt fognak tesztelni, de Hamilton közben kiszúrja az MPX-27 prototípusát, amelyen éppen a rakétakilövőt próbálgatják a mérnökök. "Aszta, ez meg mi a fene?" - kérdezi, a professzor azonban szigorúan leinti: "Ne is törődj vele! Csak valami, aminek a tesztelésére felkérték a csapatokat, hogy a következő szezont még izgalmasabbá tegyék." Ez talált.

Végre megérkeznek a földalatti pályához, ahol Hamilton értetlenül megjegyzi, hogy csak egy új autó van. Azt fej vagy írással Button kapja meg, és azonnal el is kezd száguldozni, a legújabb fejlesztések iránti lelkesedéstől még a szeme is kikerekedik, miközben Hamilton duzzogva áll a pálya szélén. Egy idő után nem bír magával, rakétákat pakol a golfautóra, és elszántan üldözőbe veszi csapattársát. Professor M lemondóan sóhajt. "Jaj ne, már megint... Lewis, ugye tudod, mi fog történni azokkal a rakétákkal?" Néhány másodperc múlva látjuk, hogy az MTC teteje egy robbanástól kipúposodik. A két versenyző azonban nem adja fel, és kormos overallban, egy-egy gumin ülve tovább pattog a célvonal felé, amit a politikai korrektség jegyében persze teljesen egyszerre szelnek át. "Még valami, amit kipróbálhatnánk?" - kérdezi kuncogva Button. Professor M reményvesztetten csóválja a fejét.