Vágólapra másolva!
Az F1hírek új blogjában napi rendszerességgel, alkalmanként közvetlenül a versenyek helyszínéről jelentkezünk érdekes sztorikkal és kulisszatitkokkal. A cikkek mellett is látható Twitter-dobozban pedig minden eddiginél gyorsabban juttatjuk el olvasóinkhoz a fontos információkat.

Kedves olvasóink!

A Forma-1-ben az információ áramlása sem lehet lassabb az autóknál: az eseményekkel olykor, különösen a nagydíjhétvégéken, még annak sem könnyű lépést tartania, aki folyamatosan figyeli a híreket. Azt pedig, hogy egy-egy fejlemény a száraz tényeken túl mit jelent valójában, borzasztóan nehéz gyorsan kibogozni.

Ebben próbálunk meg segíteni az F1hírek új, F+1 című blogjával, melyet nem titkoltan azzal a szándékkal indítottunk útjára, hogy Önöket, kedves olvasóink, bevezessük a sport kulisszái mögé. A Forma-1-ben a némelykori látszat ellenére semmi nem történik véletlenül, és bízunk benne, hogy az F+1 Blog révén mindenkinek sikerül térképet adnunk a paddock szövevényes útvesztőjéhez. A blog gazdája, Mészáros Sándor, jól kiismeri magát ebben a labirintusban, köszönhetően annak, hogy évek óta akkreditált újságíróként járja a nagydíjakat, és bennfentesként rengeteg kulcsfigurát ismer. A neve a Forma-1 iránt érdeklődők előtt már több másik lapból is ismerős lehet. Napi rendszerességű, hosszabb-rövidebb írásaival remélhetőleg az ínyencek információéhségét is sikerül majd kielégítenie.

Első három, már olvasható posztja a McLaren csapatmenedzsere, Sam Michael elleni vádak megalapozottságáról, a Williams éppen ma ügyvezetővé előléptetett igazgatójáról, Toto Wolffról, valamint Fernando Alonso bombasztikus formájáról szól. Az F+1 Blog legfrissebb három bejegyzését mostantól közvetlenül az F1hírek rovatoldalán és az egyes cikkek jobboldali hasábjában elhelyezett dobozból is el lehet érni.

Akárcsak az F1hírek nemrégiben indult Twitter-csatornáját, amely kiváló eszközt jelent arra, hogy a fontos információkat, színes apróságokat minden eddiginél gyorsabban meg tudjuk osztani Önökkel. A Twitter-dobozunkat azért is érdemes lesz figyelni, mert az újdonságokat ott dióhéjban sokszor már azelőtt megírjuk, hogy bővebb formában közzétennénk az F1hírek-en. Az F1-ben nem lehet lemaradni...

Üdvözlettel,
Farkas Péter, az [origo] F1hírek rovatvezetője