Vágólapra másolva!
Elismerte, nem igazán tetszik neki, hogy a McLaren minden részletet megoszt a küszködő Buttonnal a beállításairól.

Jenson Button formája jelentősen visszaesett az elmúlt két hónapban: a brit versenyző a szezon harmadik versenye, a Kínai Nagydíj óta mindössze két pontot gyűjtött, és csak bahreini műszaki hibáját foghatta a balszerencsére. Az előző verseny után, amelyen 16. lett, elismerte, hogy össze van zavarodva, és nem találtja kiutat.

A McLaren minden segítséget megadott neki, és az adatok részletes áttanulmányozása után állítólag sikerült rájönniük a nehézségek okaira. Button kipróbálta Lewis Hamilton beállításait is a szimulátorban, és a hírek szerint több elemet átvett azokból.

Hamilton a hétvégi Európa Nagydíjon elmondta, ettől valószínűleg erősödni fog a csapattársa. "A múlt héten elmentem a gyárba, és láttam, hogy a vezető mérnökök mind egy asztalnál ültek. Előszedték az összes adatomat, körről körrel átnézték, hogy mit csináltam másképp Jensonhoz képest. Most már minden részletet ismer" - közölte. "Biztos vagyok benne, hogy látni fogjuk ennek az eredményét a hétvégén."

A bajnoki tabella éllovasa ugyanakkor a kifejezetten erre vonatkozó kérdésre azt felelte, "nem igazán" örül, hogy Button lemásolja a beállításait. Ezután hozzátette: "Nekem jobban tetszettek a régi idők, amikor nem volt ilyen pontos adatrögzítés, ezért minden a versenyzőn múlt. Manapság sokkal könnyebb a helyzet."