Vágólapra másolva!
Bár a Toro Rossótól tavaly elbocsátott versenyző eddig csak azt állította, hogy jövőre biztosan versenyezni fog, sokan már azt is tudni vélik, hogy a csapata a Force India lesz.

A monacói paddokban az a pletyka kapott szárnyra a hétvégén, hogy jövőre Jaime Alguersuari válthatja Paul di Restát az indiai érdekeltségű istállónál. Ha ez igaz, akkor a skót versenyző egy élcsapatnál folytathatja, ha Schumacher visszavonul, akkor valószínűleg a Mercedesnél, ha nem, akkor talán a Ferrarinál Felipe Massa helyén.

Alguersuari nem erősítette meg, de nem is cáfolta azt, hogy jövőre a Force India versenyzője lesz. "Már elmondtam, hogy 2013-ban részt veszek a világbajnokságban, de még nem mondtam, hogy hol, és most sem fogom elárulni" - nyilatkozta a jelenleg a Pirellinek dolgozó spanyol. "Mivel lassan június van, a pletykák elkezdenek terjedni a Forma-1-ben, de ezek csak pletykák."

Alguersuari azt viszont elárulta, hogy idén a Lotus autóját látja a legjobbnak. "Az én nézőpontomból, még mindig hiszem, hogy nekik van a legversenyképesebb csomagjuk, mechanikailag és aerodinamikailag is" - mondta. "Remek az autójuknál a hajtott kerekek tapadása, és nagyon kevéssé koptatják el a hátsó gumikat. Csak pechjük volt, hogy itt nem tudtak ebből a legtöbbet kihozni, de Kanadában újra látni fogjuk, hogy ők lesznek a favoritok" - nyilatkozta Alguersuari az AS Sports Daily-nek Monacóban.