Vágólapra másolva!
Bombaszakértőt kellett hívni a monacói paddockba csütörtök este, miután egy gyanús dobozt találtak a médiaközpont mellett. A gyanús tárgyat programozott robbantással hatástalanították.

Csütörtök este egy kicsi, fehér dobozt találtak a monacói paddockban, közvetlenül a médiaközpont bejáratánál. A helyi rendőrök gyanúsnak találták a dobozt, ezért azonnal elkerítették az épület bejáratát, az újságírók így kénytelenek voltak a hátsó kijáraton távozni.

Végül bombaszakértőt is hívtak a helyszínre, aki a hosszas ellenőrzés után gyanúsnak ítélte a fehér dobozt, ezért elrendelte annak megsemmisítését. Az ellenőrzött robbantást este tíz óra körül hajtották végre. Mint kiderült, csak ártalmatlan drótok voltak a dobozban, amelyet valószínűleg egy szerelő felejtett ott. A monacói paddockba egyébként tavaly is bombaszakértőt kellett hívni egy hasonló eset miatt.

Nem ez volt az egyetlen incidens a Monacói Nagydíj első napján: a Motorsport.com információ szerint egy néző könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor egy lelátó egyik része összedőlt.