Vágólapra másolva!
A háromszoros világbajnok azt tanácsolja Hamiltonnak, ne hagyja, hogy a celeblét megzavarja, ami szerinte már megtörtént. Ebből a szempontból Sebastian Vettelt tekinti példaképnek.

Az elmúlt években egyre többet támadták Lewis Hamiltont, amiért versenyzői teendőinek rovására hírességekkel töltötte idejét, illetve vegyes reakciókat kiváltó PR-eseményekben vett részt. A McLaren pilótája tavaly Montrealban például vendégül látta Ice T-t a csapatnál, ami kissé botrányosra sikeredett a rapper tréfálkozásai miatt, az év elején pedig közzétettek róla egy őt finoman szólva is érdekes színben feltüntető fotósorozatot a GQ magazinban.

Bernie Ecclestone Hamilton menedzsmentjét, a celebekre szakosodott XIX Entertainment-t hibáztatta. amely szerinte túl sokat foglalkoznak a hírnév javításával.

Niki Lauda úgy véli, a brit versenyzőnek Sebastian Vettel hozzáállását kellene mintának tekintenie. "(Vettel) nagyon kiegyensúlyozott, egyáltalán nem zavarja meg ez a sok VIP marhaság. Lewis ugyanolyan gyors és tehetséges, mint Sebastian, de időnként elcsábítja a másfajta életmód" - idézte Laudát a Sun. "Amennyiben összeszedi a gondolatait, és nem hagyja, hogy megzavarják, ismét erős ellenfél lesz."

A hajdani klasszis szerint Hamilton elvesztette lélektani előnyét a McLarennél, Jenson Button immár egy szinten van vele. "Korábban ő volt a második számú versenyző, de tökéletes munkát végzett. Higgadt maradt, fejlődött, és manapság érdekes látni a közte és Lewis között zajló harcot, mert ők alkotják a legerősebb párost az F1-ben" - mondta Lauda.