Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint megsúgta korábbi csapattársának, hogy csalódott az MP4-27-ben. Állítólag Jenson Button sem teljesen magabiztos.

Dicsérő szavakkal illették a versenyzők a McLaren új autóját, miután először vezethették a jerezi teszten. Jenson Button és Lewis Hamilton elégedetten beszélt az MP4-27-ről, szerintük nincs égető hiányossága, és kifejezetten örültek a megbízhatóságának. Hamilton a 9., Button a 14. helyen zárt az összesített tabellán, ám ennek önmagában nincs jelentősége.

Az viszont árulkodó lehet, hogy a pilóták hangot adtak aggályaiknak is. Az Auto Motor und Sport beszámolója szerint Button elbizonytalanodott a többi autót látva, hogy a McLaren tényleg jó döntést hozott-e, amikor a mezőnyből egyedüliként megtartotta az íves orr-részt a lépcsős kialakítás helyett.

A Marca pedig azt írta, hogy Hamilton valójában mégsem annyira bizakodó, mint amilyennek a hivatalos nyilatkozatok alapján látszik: állítólag elmondta korábbi csapattársának, a jelenleg a Caterhamnél versenyző Heikki Kovalainennek, hogy "csalódott" az új autóban. Különösen azt emelte ki, hogy az MP4-27 a befújt diffúzor betiltása után nehezen kezelhető lett a gyors kanyarokban, ami éles ellentétben áll Sebastian Vettel beszámolójával az új Red Bullról: ő megjegyezte, hogy az RB8 vezethetősége nem változott negatívan az elődjéhez képest.

Legközelebb Barcelonában gyakorolnak a csapatok, február 21. és 24. között.