Vágólapra másolva!
Martin Whitmarsh csapatfőnök elképzelhetőnek tartja, hogy Lewis Hamilton kedvéért áttervezik a McLaren visszapillantó tükreit.

Lewis Hamilton több ütközésbe is belekeveredett idén, legutóbb a Japán Nagydíjon koccant össze Felipe Massával. Az eset után az angol azt nyilatkozta, hogy a vibráló visszapillantók miatt nem látta a brazilt, ezért húzta rá úgy a kormányt, mint Spában Kobajasi Kamuira. A McLaren már vizsgálja a lehetőségét, hogy Hamilton kedvéért áttervezi a visszapillantókat.

"Mintha Hamilton és Massa mágnesként vonzanák egymást, nem igaz?" - mondta Martin Whitmarsh csapatfőnök. "Lewis Szuzukában nem látta őt. Lehet elmélkedni arról, hogy ezt vagy azt kellett volna csinálnia, de vajon a tükrök elég nagyok, elég jók? Talán nem."

Sokan úgy vélik, hogy a tükröknek semmi közük Hamilton ütközéseihez, a 2008-as világbajnok egyszerűen csak kiesett a ritmusból, amihez új menedzsmentjének is köze van. "Én nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet" - replikázott Hamilton. "Az újságírók folyamatosan megpróbálják kitalálni, hogy miért vagyok rossz passzban. Pedig erre nincs egyértelmű válasz. És mivel nincs, értékelném, ha véget érnének a találgatások."

Forrás: McLaren