Vágólapra másolva!
Martin Whitmarsh továbbra is bízik Lewis Hamiltonban: a McLaren csapatfőnöke szerint az angol pilóta hamarosan visszanyeri azt a formáját, amellyel világbajnoki címet nyert.

Lewis Hamiltonnak finoman szólva sem jött ki a lépés az elmúlt néhány versenyen, a túlzott agresszivitással vádolt mclarenes a vasárnapi Japán Nagydíjon is összeakadt Felipe Massával. Noha Hamilton ezúttal nem kapott büntetést, Martin Whitmarsh csapatfőnök ismét szükségét érezte egy védőbeszédnek: szerinte nem kell sok idő, és ismét a régi Hamiltont látjuk majd a pályán.

"Csak hinnie kell magában, és megtörténik" - válaszolta Whitmarsh az Autosportnak arra a kérdésére, hogy Hamilton visszatalál-e régi önmagához. "Lewis nagyszerű versenyző. Benne van a szíve ebben az egészben, és nagyon nyitott az érzelmekre. Nem szereti, ha nem nyerhet, de remélem, hogy a jövő héten egyik legnagyobb győzelmét ünnepelhetjük. És erre minden esély megvan."

"Mindannyian tudjuk, hogy képes rá. Tudjuk, hogy olyan autónk van, amellyel nyerhet. Csak gondoskodnunk kell róla, hogy a feladatára koncentrálhasson. Lewisnak semmi másra nincs szüksége, mint hogy néhány verseny az ő kedve szerint alakuljon. Csak meg kell nézni az élsportolókat. A magabiztosságuk és a formájuk ingadozó, ami kicsit a szerencsén is múlik. Lewis most olyan helyzetben van, amelyből nagyon-nagyon hamar ki tud és ki is fog lábalni."

Massa belső kamerájából látszik, ahogy Hamilton ráhúzza a kormányt a sikán előtt