Vágólapra másolva!
Martin Whitmarsh és Stefano Domenicali is saját pilótáira, azaz Lewis Hamiltonra és Felipe Massára bízná problémáik megoldását.

Az Indiai Nagydíjon sokadszor akadt össze Felipe Massa és Lewis Hamilton, ezúttal előbbi húzta a rövidebbet és kapott bokszutca-áthajtásos büntetést. Idén mágnesként vonzza egymást a két versenyző, csapatfőnökeik azonban nem szólnak bele az ügyükbe, egymás között kell elrendezniük.

"Fiatal pilóták, bár talán már benőtt a fejük lágya" - mondta Whitmarsh. "Mindketten férfiak, úgyhogy ki kell találniuk, hogyan rendezik ezt a konfliktust egymás között. Egyeztettünk erről a kérdésről a Ferrarival, de az nem lenne jó megoldás, ha mi oldanánk meg. Szervezhetnénk egy nagy, látványos békülést, de a sajtó kiröhögné az egészet."

"Valahol mélyen mindketten tisztelik a másikat, ezek most olyan idők, amikor folyton találkoznak. Felipe jelenleg óriási nyomás alatt van csapatában és ezt levezeti valahogy, de ez igaz Lewisra is, akit Jenson jó teljesítménye nyomaszt. Senki nem akarhat színpadias, megrendezett összeölelkezést köztük, maguknak kell megoldaniuk."

Stefano Domenicalinak hasonló a véleménye, szerinte nem szabad ezekről az esetekről túl sokat beszélni. "Tény és való, hogy sokszor puszilkodnak a pályán" - fogalmazott Domenicali. "Ugyanakkor nem nagyíthatjuk fel ezeket a problémákat, mert akkor mindkettejük fejében ott marad, ami nem jó. Az idő valószínűleg megoldja ezt a konfliktust, de mi nem siethetjük: leülhetnénk például kártyázni, de attól nem lenne jobb semmi."