Vágólapra másolva!
Mark Webber szerda éjjel rosszul aludt, aminek egy kínos kérdést feltevő újságíró itta meg a levét a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Az Auto Motor und Sport beszámolója szerint a Red Bull ausztrál pilótáját csütörtökön találta meg egy roppant kellemetlen kérdéssel egy újságíró a szingapúri paddockban. Azt kérdezte ugyanis Webbertől, hogy miként viseli csapattársa, Sebastian Vettel idei elsöprő dominanciáját.

"Valószínűleg felakasztom magam" - mondta vicsorogva Webber, majd rámordult a kérdezőre: "Kib...ott f...kalap."

A jelentések szerint Webber később személyesen kért bocsánatot az újságírótól. Elképzelhető, hogy egyszerűen csak túl fáradt volt, mert a Twitter csatornáján előzőleg elárulta, hogy szerda éjjel nem tudott elaludni. "A szállodám közel van a pályához, ami remek lesz a hét hátralevő részében. De nem most, még mindig építkeznek! Targoncák, hangzavar, hajnali négykor."

Webber azért a világbajnokságról is ejtett pár szót. "A versenyek még a tavalyiaknál is jobbak voltak, de sajnos maga a bajnokság unalmas volt. Ha visszatekintünk, nem hittük volna, hogy bárki is ennyire el tud majd húzni, de Sebastian megtette" - mondta a 35 éves pilóta.

Forrás: Red Bull