Vágólapra másolva!
A Ferrari brazil pilótája már elfelejtené az egész ügyet, bár még mindig úgy gondolja, hogy a brit felelős a szingapúri ütközésükért.

Lewis Hamilton először az időmérő edzésen akadt össze majdnem Felipe Massával, aztán a verseny 12. körében csúszott bele Massa autójának jobb hátsó kerekébe, ettől neki letört egy darab az első szárnyából, a brazil pedig defektet kapott. Mindkét versenyző hátraesett a mezőnyben, Hamiltonnak szárnyat kellett cserélnie és áthajtásos büntetést is kapott, míg Massa további versenyét a safety car húzta keresztbe (előtte nem sokkal cserélt kereket), és csak a 9. lett. A leintést követően Hamilton állítólag meg sem akarta hallgatni a brazilt, később Massa odament hozzá, miközben a brit interjút adott egy televíziós csatornának, gúnyosan hátba veregette, és azt mondta, hogy "szép munka'".

A kettejük közötti feszültség hihetetlenül nagy médiafigyelmet kapott, de Massa véget akar vetni az ügynek, mivel hétfőn már azt nyilatkozta, hogy kész arra, hogy túllépjen a történteken.

"Nagyon csalódott vagyok azzal kapcsolatban, ahogy a dolgok történtek vasárnap: Szingapúr egy kimondottan szerencsétlen helyszín számomra, mert itt mindig történik velem valami - nyilatkozta Massa hétfőn a Ferrari weboldalának. - Hamiltonról és a pályán és azon kívül mutatott viselkedéséről már mindent elmondtam neki, amit el akartam; jottányit sem változtattam meg a véleményemet tegnap óta, de azt fontolgatom, hogy lezárom az ügyet."

"Jobban teszem, ha a következő versenyre koncentrálok, és jól próbálom befejezni ezt a nehéz szezont, és olyan jól próbálok felkészülni a következőre, ahogyan csak lehetséges."