Vágólapra másolva!
Steve Robertson szerint ezt eltitkolni úgysem lehet, bár nincs semmi jelentősége.

A Szingapúri Nagydíj hétvégéjén híre ment, hogy Kimi Räikkönen a verseny előtti szerdán a Williams bázisán járt. Mivel köztudott, hogy a csapat jó anyagi háttérrel rendelkező utódra cserélné Rubens Barrichellót, és Räikkönen a hírnevének köszönhetően szponzorokat csábíthatna hozzájuk, nem volt nehéz rájönni a látogatás céljára.

Azt a 2007-es világbajnok menedzsere, Steve Robertson sem tagadja, hogy a finn járt Grove-ban, de ennek szerinte semmi jelentősége nincs. "Azt végső soron mindenki tudja, hogy Kimi járt a Williamsnél, ehhez azonban semmit nem lehet hozzátenni" - mondta a GPUpdate.net-nek. "Nincs más, amiről beszámolhatnék."

Ez a sorok között olvasva nem jelent tagadást. Ami nem csoda, hiszen nehéz elképzelni, hogy Räikkönen egyszerű udvariassági látogatást tett volna egy olyan csapatnál, ahol soha nem versenyzett.

A hétvégén egyébként fény derült arra is, hogy Adrian Sutil szintén járt a Williams főhadiszállásán. Ezt mind ő, mind a menedzsere cáfolta, de hiába: még az is kiszivárgott, hogy amikor ott volt, levették a méreteit, mert ellenőrizni akarták, hogy befér-e a 2012-es autójukba.