Vágólapra másolva!
Három kiváló képességű pilótája van a Force Indiának, de a 2012-es idényre is csak ketten kaphatnak versenyzői szerződést. Végül pénzfeldobással dönt az istálló?

Mindhárom Force India-pilóta versenyben van a 2012-es versenyzői székekért. Otmar Szafnauer ügyvezető igazgató szerint Adrian Sutil, Paul di Resta és a tartalékos Nico Hülkenberg egyforma eséllyel pályáznak egy szerződésre, a csapatnak nem lesz könnyű választania közülük. "Azért ez egy kellemes probléma" - jelentette ki Szafnauer.

"Köridők tekintetében majdnem ugyanazt tudják, nagyon közel vannak egymáshoz. Esetleg fel kellene dobnunk egy érmét? Viccet félretéve: év végén pontos elemzést készítünk mindhárom pilótánkról és ez alapján hozunk döntést."

Szafnauer elégedett, hogy csapata együttműködési megállapodást kötött a McLarennel, a váltót és a hidraulikát is a wokingiak szállítják. "Ezekkel az elemekkel versenyt nyerni nem lehet, de elveszíteni igen. Az együttműködés haszna, hogy így az aerodinamikára koncentrálhatunk, amely területen a legtöbbet lehet nyerni."

Forrás: Force India