Vágólapra másolva!
A menedzsmentje azonban cáfolja, hogy bárkivel is tárgyal. Szerintük boldog a McLarennél.

Egyre több jel utal arra, hogy Lewis Hamilton nem érzi magát annyira jól a McLarennél, mint pályafutásának a kezdetén. Már másfél hónappal ezelőtt felröppent egy hír, miszerint jelenlegi mandátumának lejárta után, azaz 2013-tól előszerződést kötött a Red Bull-lal, és az elmúlt napokban olaj volt a tűzre, hogy a Kanadai Nagydíj hétvégéjén nemcsak a világbajnok istállónál, hanem a Ferrarinál is látták tárgyalni.

Az Autosport úgy tudja, Hamilton szombat este negyed órán át beszélgetett Christian Hornerrel a Red Bull motorhome-jában, bár a csapat egyik tagja ezt egyszerű "udvariassági látogatásnak" nevezte. A Mirror szerint pedig Hamilton Montrealban találkozott a Ferrarit irányító Stefano Domenicalival is.

Bár a Red Bull jelenleg Sebastian Vettel otthona, a Ferrari pedig nemrég 2016-ig meghosszabbította Fernando Alonso szerződését, aki a McLarennél együtt eltöltött 2007-es szezon óta közismerten nincs baráti viszonyban Hamiltonnal, a brit versenyző menedzsere, Simon Fuller egy közleményben sietve cáfolta a pletykákat.

"Határozottan mondhatom, hogy nem tárgyalunk sem a Red Bull-lal, sem a Ferrarival. Sőt, senki mással sem" - írta. "Ha tárgyalni akarnánk, először különben is a McLarent keresnénk meg. Lewis boldog a McLarennél, és továbbra is nagy reményekkel vesz részt ebben a világbajnokságban."

Még ha ez igaz is, Hamilton tárgyalási pozícióját erősíti, ha a McLarennél úgy tudják, ajánlatot kapott a Red Bulltól.