Vágólapra másolva!
A harmadik rajtkockát megszerző Lewis Hamilton úgy érzi, holnap semmi esélye nem lesz a Red Bullok legyőzésére, hacsak nem egy rövidebb pályán versenyez ellenük.

A McLaren idén ötödjére sem tudta feltartóztatni a Red Bullt a pole pozícióért folytatott küzdelemben, és Lewis Hamilton szerint holnap egy kisebb csoda kellene ahhoz, hogy befogják őket. Amikor arról kérdezték, legyőzheti-e az energiaitalosokat, így válaszolt. "A régi (2007 előtti) pálya még mindig ott van az utolsó két kanyarnál, használhatnám azt, kihagyva a sikánt, akkor felvehetném velük a versenyt... amúgy nem."

A versenyző abban bízhat, hogy a Red Bullosok vasárnap délutánra rendszerint sokat veszítenek szombati előnyükből, azonban az is igaz, hogy idén még nem volt rá példa, hogy egy egész másodpercet verjenek a mezőny többi részére az időmérőn.

"Az eddigi futamokon szorosabb volt a helyzet. Szerintem (versenytempóban) egy másodpercnél közelebb leszünk, de hogy ez egy tized lesz, vagy más, azt még nem tudjuk" - tette hozzá. - "Remélhetőleg valamikor sikerül majd bevetnünk egy jelentős fejlesztést, hogy valódi versenyt vívhassunk ezekkel a srácokkal."