Vágólapra másolva!

Antonio Garcia, Frank Montagny és Matteo Bobbi felváltva körözhet a valenciai aszfaltcsíkon, de Paul Stoddart előre jelezte, hogy az elért eredményekből egyiküknek sem szabad messzemenő következtetést levonni.

Egyelőre tehát nem lehet tudni a második számú pilóta személyét. Mindhárom fiatalember a Nissan Kupában alakított maradandót. A spanyol Garcia 2000-ben, a francia Montagny pedig 2001-ben nyerte a sorozatot. Mindenesetre Paul Stoddartnak még van ideje elmélkedni, hogy ki legyen Alex Yoong társa a küzdelmekben.

"Valamiféle csendes magabiztosság szállta meg a Minardi-csapatot" - nyilatkozta a malaysiai Yoong. "Az elmúlt szezonban a költségvetés egy kicsit szűkösnek bizonyult, és az első futam előtt csak hat hét tesztelésre volt idő. Idén sokkal jobb a helyzet. Ha nem is leszünk a legjobb csapatok között, de sokkal jobban felkészült istállóként nézhetünk a szezon elé, és jövőre az autó is még jobb lesz. Sokat ígérő kísérleteket végeztünk a szélcsatornában, bár nagyon fontos az is, hogy az ellenfeleink mennyit fejlődnek."

Ajánlat:

Kezdődnek a Forma-1-es tesztelések

Korábban:

Kovács Iván