Vágólapra másolva!
Megnősült Lleyton Hewitt: az ausztrál teniszcsillag a sydneyi Operaházban rendezett lagzin Bec Cartwright tv-sztárnak esküdött örök hűséget.

Az esküvőre közel kétszáz barát, ismerős, rokon kapott meghívót, közöttük a teniszvilág olyan nagyságai, mint John Newcombe, Tony Roche, Todd Woodbrigde és Wayne Arthurs, a kijáratnál pedig több száz rajongó köszöntötte az ifjú párt.

A 21 éves Cartwright már áldott állapotban mondta ki a boldogító igent, a házaspár jövőre várja első gyermekét. A 24 esztendős Hewittot, aki pályafutása során közel 16 millió dollárt "ütögetett össze", ősszel hagyta el Kim Clijsters.

A teniszvilág álompárja, a Wimbledonban és a US Openen diadalmaskodó ausztrál játékos és a volt világelső Clijsters október 22-én szakított, miután a belga klasszis telefonon közölte jegyesével: kapcsolatuknak vége.

Hewitt akkor teljesen összetört, s azt mondta, úgy érezte, mintha hasba rúgták volna, egy barátja szerint "dühösen, feldúltan, sőt, tébolyultan" fogadta a hírt. A szakítás után alig két hónappal viszont Hewitt már a szőke Bec karjaiban vigasztalódott.