Vágólapra másolva!
A női teniszezők világranglistáját vezető Serena Williamsnek nem elég, hogy a teniszpályákon nyújtott teljesítménye miatt állandóan a figyelem középpontjában van, ennél is többet akar: immáron színésznőként is feltűnt a televíziók képernyőjén.

Jövő héten rendezik Los Angelesben a női teniszezők világbajnokságát, a közeli időpont ellenére a világelső Serena Williams mégsem edzésekkel készül a megmérettetésre: szerda este egy rövidke szerep eljátszásának erejéig feltűnt az amerikai ABC televíziós csatorna My Wife and Kids című sorozatában. A színes bőrű játékos óvónőként tündökölt, s állítólag nagyon élvezte a forgatást.

"A tenisz soha nem játszott elsődleges szerepet életemben, ha valami érdekelt, azt kipróbáltam - mondta az ifjabbik Williams nővér a Los Angeles Times című napilapnak. - Amolyan örökmozgó gyerek voltam, minden nap mást akartam csinálni felnőttként, többek között szívesen lettem volna színésznő is."

Teniszhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31016Elváltak a Williams szülők/sport/egyeni/tenisz/20021030elvaltak.htmlWilliamsék helyét senki sem veszélyezteti/sport/egyeni/tenisz/20021028williamsek.html

Serena elárulta azt is, hogy gyermekkorában nővére, a világranglista második helyén jegyzett Venus többször írt kisebb darabokat, melyeknek főszerepét ő játszotta el nővére utasításainak megfelelően, nagy kacagások közepette. Hogy a színészkedést valóban komolyan gondolja, azt mi sem példázza jobban, mint hogy szerződést kötött Jill Smollerrel, a William Morris Agency egyik ügynökével. Ez a társaság képviseli egyébként Damon Wayanst, a My Wife and Kids sztárját is.

"Számtalan szereplési lehetőségem akad már most, pedig még csak most kezdtem a szakmát" - tette még hozzá a 21 esztendős Serena, majd azért hozzátette, hogy a színészkedést csak szabadidejében fogja űzni. Azt már csak cseppet rosszmájúan mi tesszük hozzá, hogy Serena az elmúlt hetekben fáradtság miatt mondott le néhány tornát, ezek szerint tehát nem pihenéssel, hanem kibontakozófélben lévő színészi karrierjével foglalatoskodott.