Vágólapra másolva!
Nagy döntés előtt áll a profi ökölvívósport jelenlegi legnagyobb alakja, Lennox Lewis, aki korábban bejelentette, folytatja pályafutását. A brit bunyós most cáfolta, hogy homoszexuális lenne, s kijelentette, nagy kedvet érez a nősüléshez.

A Mike Tyson elleni júniusi összecsapás eredményeként Lewis a WBC és az IBF egyesített világbajnoka lett, ám éppen amerikai riválisa híresztelése miatt kelt szárnyra a pletyka, miszerint saját neméhez vonzódik. "Nem vagyok homoszexuális, nagyon furcsa, hogy inkább hisznek az emberek Tyson hazugságainak, mint nekem" - horkant fel a világbajnok, aki a hírek szerint nősülni készül.

Lennox barátnője nem más, mint a Miss Jamaica Universe második helyezettje, a szépséges Violet Chang. Az ökölvívó a hét végén, Don King promóter társaságban egyik barátja esküvőjén járt Ghánában, s a tradicionális menyegző annyira meghatotta, hogy kedvet kapott a házasélethez.

Björn Borg újra nősül/sport/egyeni/tenisz/20020607bjorn.htmlLennox Lewis a király!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=42222

"Komolyan foglalkoztat a nősülés gondolata, s ennek főként Violet és Violet, azaz a barátnőm és édesanyám örülne. A választottam nagyon szép lány, imádom a nevét. Ő számomra a tökéletes nő" - mondta Lewis a jamaicai szépségkirálynő-választás egyik udvarhölgyéről. Lewis elmondta, lehet, hogy Ghánában hamarosan befektetőként jelenik meg, s egy ruhagyár működtetését támogatja majd. Emellett tervezi egy olyan sakk-klub létrehozását, ahol gyerekek hódolhatnának másik szenvedélyének.