Újra meg kellett műteni a világklasszis motorversenyzőt - videó

Horizontal, Marc Márquez
Repsol Honda Team's Spanish rider Marc Marquez speaks with a mechanic during the fourth MotoGP free practice session of the Spanish Grand Prix at the Jerez racetrack in Jerez de la Frontera on July 18, 2020. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Marc Márquez a MotoGP sorozat hatszoros világbajnokaként a sportág élő legendája. A 27 éves versenyző még a július 19-i futamon szenvedett balesetet, amely után műteni kellett a törött jobb karját.

A spanyol motoros felépülése rendben haladt, az operáció után bő egy héttel már fekvőtámaszozott és edzette a sérült karját a mihamarabbi visszatérés reményében. Nos, nem volt jó ötlet a dolog, mert a terhelés miatt a jobb karjába épített platinalemez megsérült, ezért hétfő este újabb, immár egy második műtét kellett Márqueznek két héten belül.

A korábbi lemezt most egy újra cserélték, remélhetőleg ezzel nem jár majd ugyanúgy a Repsol Honda Team versenyzője, mint az előzővel. Vasárnap egyébként a klasszis motoros még az alábbi videót posztolta a közösségi oldalára.