Andy Murray ismét szabadkártyával fog versenyezni

Andy Murray
Madrid Spain; 20/11/2019.- Andy Murray (picture) of the Great Britain national team vs Tallon Griekspoor of the Netherlands national team in the Davis Cup of tennis held at the Magic Box in Madrid. Murray 6-7, 6-4 y 7-6 tie break. Photo: Juan Carlos Rojas/Picture Alliance | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A férfi viadalokat szervező ATP hétfőn közölte annak a négy játékosnak, közte a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes brit Andy Murraynek a nevét, aki szabadkártyával indulhat az ezúttal New York-ban sorra kerülő, más években Cincinnatiben rendezett keménypályás tenisztornán.

A 33 éves brit játékos korábban kétszer, 2008-ban és 2011-ben diadalmaskodott a kiemelt viadalon, azóta azonban kétszer is megműtötték a csípőjét, és tavaly november óta nem szerepelt tétmérkőzésen.
Murray mellett három hazai teniszező, Tommy Paul, Tennys Sandgren és Frances Tiafoe lesz tagja még szabadkártyával a mezőnynek.
A férfiak számára az augusztus 22-én kezdődő tornával indul újra a nemzetközi teniszélet, a verseny helyszíne a US Opennek is otthont adó Billie Jean King Nemzeti Teniszcentrum lesz, így egyben a nyár utolsó napján kezdődő utóbbi viadal főpróbájának is tekinthető.