Kiderült, hogy mikor lehet a harmadik Fury-Wilder mérkőzés

Box Horizontal
British boxer Tyson Fury (L) lands a punch on the ear of US boxer Deontay Wilder during their World Boxing Council (WBC) Heavyweight Championship Title boxing match at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on February 22, 2020. (Photo by Mark RALSTON / AFP)
Vágólapra másolva!
Az év utolsó hónapjában rendezhetik meg a profi nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury és Deontay Wilder újabb összecsapását a Boksz Világtanács (WBC) övéért.

"December 19-re összpontosítunk, reméljük, akkorra normalizálódik a helyzet"

- szólaltatta meg a Sky Sports a mérkőzésszervező Brad Jacobsot, aki szerint a leendő színhelyen, tekintettel a remények szerint akkorra lecsengő koronavírus-járványra, félházas nézőtér előtt bonyolíthatják le a két bokszoló harmadik találkozóját. Hogy hol, arról még nincs döntés.

A promóter azt mondta, a világ minden részéből van ajánlatuk. Május végén a szóba jöhető házigazdák egyikeként Kínát, azon belül is a volt portugál gyarmat Makaót említették.

A brit címvédő és az ex-világbajnok amerikai Wilder februári meccsén Fury a hetedik menetben technikai KO-val győzött azok után, hogy első mérkőzésükön, 2018 decemberében döntetlen született.

A 31 éves Fury profiként 30 győzelmet aratott és egy meccse végződött döntetlennel, míg 34 éves riválisa 42 sikere mellett egy döntetlent és egy vereséget számlál.