Vágólapra másolva!
Az ír ketrecharcos, Conor McGregor ismét bejelentette a visszavonulását. A korábban két súlycsoportban is világbajnok MMA-s a Twitteren osztotta meg a hírt a rajongóival vasárnap reggel.

"Helló, srácok, úgy döntöttem, visszavonulok a harctól. Köszönöm mindenkinek a csodálatos emlékeket"

– írta a Twitteren Conor McGregor. A 31 éves MMA-harcos a poszthoz az egyik világbajnoki győzelme után készült fotóját csatolta, amelyen az édesanyjával látható.

Az MMA egyik legismertebb harcosa nem először tesz ilyet, sőt nem is másodszor: 2016-ban már elköszönt az oktagontól, de profi ökölvívóként visszatért, és 2017-ben egy emlékezetes meccsen 10 menetet bokszolt Floyd Mayweather ellen, végül technikai KO-val kikapott. Ezek után főleg csak balhéival hallatott magáról, aztán 2018 októberében ismét ketrecbe lépett, de Habib Nurmagomedov rendesen helyben hagyta. A mérkőzés után elszabadultak az indulatok a ketrecen belül és kívül is, mindenki ütött mindenkit, McGregor végül féléves eltiltást kapott. Ezután állítólag szeretett volna visszavágót Nurmagomedov ellen, így igencsak váratlanul jött az újabb bejelentés, hogy befejezte.

Ezt követően azonban ismét visszatért, tíz hónap múlva, 2020 januárjában ismét ketrecbe lépett, és első menetes TKO-val legyőzte az amerikai Donald Cerronét, ezzel 22/4-re javította mérlegét az MMA-ban. Igaz, végül csak ez az egy meccse volt az elmúlt egy évben.