Nadal és Djokovic is kihagyhatja a szigorú szabályokkal tarkított US Opent

Horizontal
Novak Djokovic of Serbia celebrates after winning the final of the Dubai Duty Free Tennis Championship in the Gulf emirate of Dubai on February 29, 2020. (Photo by KARIM SAHIB / AFP)
Vágólapra másolva!
A világelső szerb teniszező, Novak Djokovic szerint extrém készültséggel várják a játékosokat a US Openen a koronavírus miatt.

A tervek szerint augusztus 31-én rajtol majd a US Open New Yorkban, de a koronavírus miatt különleges szabályok várják majd a játékosokat.

Novak Djokovic nem érti a lehetetlen szabályokat Forrás: AFP/Karim Sahib

„Nem mehetünk például Manhattanbe, a reptéri szállodákban kell aludnunk, két vagy három teszt vár ránk hetente. A teniszklubba mindenki egy embert vihet magával, ami szinte lehetetlennek tűnik. Mindenkinek van edzője, erőnléti edzője, fizikoterapeutája" – mondta Djokovic egy szerb tv-csatornának.

„Beszéltem a teniszvilág vezetőivel, de még senki nem biztos abban, hogy lesz US Open. A szabályok, amiket be kellene tartanunk, egyelőre elég extrémnek tűnnek" – mondta Djokovic.

Rafa Nadal csütörtökön úgy nyilatkozott, nem éppen eltökélt azzal kapcsolatban, hogy augusztusban megvédje címét a US Openen. A spanyol szerint addig kár tornákat szervezni, ameddig nem utazhat mindenki szabadon és biztonságosan.