Az orosz MMA-harcos szerint Mike Tyson doppingol

Citi Taste Of Tennis - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 22: Mike Tyson attends the Citi Taste Of Tennis on August 22, 2019 in New York City. Noam Galai/Getty Images for AYS Sports Marketing/AFP
Vágólapra másolva!
Mike Tyson ugyan visszatér a ringbe, de nem tisztán készül a megmérettetésre. Legalábbis ezt állítja egy orosz MMA-versenyző.

Az MMA-sport Bellator-sorozatából ismert orosz nehézsúlyú ketrecharcos, szívesen verekedne egyet Mike Tysonnal, bár megvan a különvéleménye az egykori világbajnok amerikai bokszolóról – számolt be a Bors.

„Csodálatosan kidolgozott izomzattal készül – ismerte el a 39 éves Szergej Haritonov. – Mindössze annyi a szépséghiba, hogy tesztoszteronnal doppingol."

Az orosz MMA-harcos szerint Mike Tyson doppingol Forrás: AFP/2019 Getty Images/Noam Galai

Tyson bárkivel is harcol majd, nem néz doppingvizsgálat elé. Haritonov bevallotta a Sport Expressnek, hogy amikor katonaként sportolt, rendszeresen doppingolt, de mióta az MMA ketrecharcban küzd, ez nem engedélyezett, hiszen azonnal eltiltanák.

„A küzdőtársaim közül sokan szednek nadrolont, aztán hogy miként kerülik el a lebukást, azt nem tőlem kérdezzék" – zárta gondolatait Haritonov.