Vágólapra másolva!
A világbajnok Peter Wright 110-es körátlagot dobott, és legyőzte Nathan Aspinallt a darts Premier League 5. fordulójában. Az exeteri forduló után szoros a verseny az első helyért a legrangosabb dartos versenysorozatban.

A világbajnoki címvédő Peter Wright eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta az idei Premier League-ben. A skót nem adott esélyt Nathan Aspinallnak, 7-3-as győzelme során kereken 110-es körátlagot produkált.

Miután az előző héten Gerwyn Price 7-1-re lelépte Wrightot, a walesi nem bírt a sorozat újoncával Exeterben. Glen Durrant 7-3-as sikerével átvette a vezetést az 5. játéknap után a tabellán.

A legjobb formában továbbra is Michael Smith van, aki dublini kilencnyilasa után ezúttal a háromszoros világbajnok Michael van Gerwent győzte le - először a Premier League történetében. A 29 éves dartos Durranthez hasonlóan hét pontot gyűjtött az eddigi öt fordulóban.

Exeterben a beugró Luke Humphries nagy meglepetésre megverte Gary Andersont. Továbbra is győzelem nélkül áll Daryl Gurney. Ő az egyetlen, akinek még nem sikerült mérkőzést nyernie az idei kiírásban.

A következő fordulóra március 12-én, csütörtökön Liverpoolban kerül sor.