Vágólapra másolva!
Vigyáz magára Hosszú Katinka, ezért édesapja, Hosszú István nem is félti lányát a koronavírustól. Amiatt viszont aggódik, nehogy karanténba kerüljön, mert az az olimpiai felkészülését is veszélyeztetné.

Az Olaszországban tomboló

koronavírus miatt két nappal hamarabb utazott haza Nápolyból a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka.

Az Iron Lady édesapja, Hosszú István nem félti lányát a fertőzéstől, csupán amiatt aggódik, nehogy karanténba kerüljön, mert az az olimpiai felkészülését is veszélyeztetné.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I ❤️

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

„Mindenhol azt lehet hallani, hogy elsősorban a legyengült, beteg szervezetekre jelent veszélyt a koronavírus. Az én lányom immunrendszere viszont erős. Emiatt nem aggódom, tudom, hogy vigyáz magára.

Attól viszont féltem, nehogy karanténba kerüljön, mert akkor két hét kiesik az edzésből" –

mondta a Borsnak Hosszú István. Hozzátette: nem szoktak a koronavírusról beszélgetni. Amikor Katinka hazajött Nápolyból, akkor is csak annyit írt az édesapjának, hogy szerencsésen megérkezett.

Mivel Dél-Olaszország nem tartozik a veszélyeztetett helyek közé, ezért Katinkának a hazautazása után sem kellett kivizsgáltatnia magát. Hosszú Katinka nem kívánt nyilatkozni a témában. Sajtófőnöke annyit elárult lapnak, hogy a járvány jelenleg nem érinti Katinka felkészülését, utazásait, de ez még változhat.