Jöhet a Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov visszavágó?

Conor McGregor v Donald Cerrone GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NEVADA - JANUARY 18: Conor McGregor celebrates his first round TKO victory as he exits the arena against Donald Cerrone in a welterweight bout during UFC246 at T-Mobile Arena on January 18, 2020 in Las Vegas, Nevada. Steve Marcus/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az UFC 246 fő attrakciója minden kétséget kizáróan a Conor McGregor – Donald „Cowboy" Cerrone mérkőzés volt, amelyet előbbi kevesebb, mint 40 másodperc alatt nyert meg. Dana White, az UFC elnöke a meccset követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy a gyors győzelem után a Khabib Nurmagomedov elleni visszavágót szeretné napirendre tűzni.

Jött, látott és győzött! Conor McGregor úgy tért vissza az MMA vérkeringésébe, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az ír bunyós egy igazi amerikai legendát, Donald Cerronét darálta be az összecsapás első percében, nem sok izgalmat hagyva a Las Vegas-i közönségnek. Csak érdekességként írjuk le, hogy

ezzel az alig egy perces mutatvánnyal 3 millió dollár fix meccspénzt keresett a 31 éves bunyós, plusz kapott még 50 000 dollár bónuszt a teljesítményéért.

Az UFC 246-ot követő sajtóeseményen Dana White, a szervezet elnöke elmondta, hogy ő legközelebb a Khabib vs Conor második felvonását szeretné látni a könnyűsúlyú világbajnoki övért. McGregor nyitott lenne egy visszavágóra a veretlen orosz ellen, ugyanakkor több lehetőséget is felvázolt a jövőjével kapcsolatban.

Szóba jöhet egy újabb kitekintés a boksz világába, ezúttal Manny Pacquiao lenne az ellenfél, de egy Floyd Mayweather elleni visszavágó is napirenden lehet.

Az MMA berkein belül egy Nate Diaz elleni bunyónak is örülne, kettejük párharca eddig 1-1-re áll, illetve szívesen összemérné az erejét a BMF-övért Jorge Masvidallal és a könnyűsúly „őrültjével", Tony Fergusonnal is verekedne az ír.