Vágólapra másolva!
Conor McGregor vitathatatlanul a modern MMA egyik legnagyobb alakja. A korábban két súlycsoportban is világbajnoki címig jutó harcos ellen 2019 márciusában és októberében tettek feljelentést, a vád mindkét esetben ugyanaz volt: szexuális zaklatás. A nyomozás jelenleg is folyik, az ír fenegyereket a szombati, UFC 246-os gála előtt kérdezte a sajtó az esetekről.

A világ legnagyobb ketrecharc-szervezetének szombati gáláján az este fő mérkőzését Conor McGregor vívja majd az amerikai legendával, Donald Cerronéval. A meccs előtti interjún azonban egy másik téma került elő, az írrel kapcsolatos szexuális zaklatási vádak. A 31 éves bunyóst arról kérdezték, hogy zavarják-e az összecsapás előtt ezek a súlyos állítások. McGregor először visszadobta a labdát azzal, hogy „Téged zavarna a dolog?", majd azt mondta, hogy türelem, most türelmesnek kell lennie, idővel majd minden kiderül, és

természetesen tagadja, hogy igazak lennének ezek az állítások. Emellett azt is kiemelte, hogy most csak a jó dolgokra és gondolatokra fókuszál és mindenkiért mond egy imát, aki ezekkel a súlyos vádakkal illette őt.