Fallon Sherrock is részt vehet a darts Premier League-ben

darts fallon sherrock
Vágólapra másolva!
Ugyan még csak beugróként egyetlen állomásra, de első nőként Fallon Sherrock is meghívást kapott a 2020-as darts Premier League mezőnyébe.

Gary Anderson 2019-es visszalépése egy új rendszert adott a Premier League-nek. Kilenc állandó résztvevő mellett minden állomáson egy-egy kihívó is bizonyíthat a 16 héten és 16 helyszínen át tartó versenysorozatban. Így került be beugróként a nottinghami fordulóba Fallon Sherrock, aki az újév első napján véget ért világbajnokságon a 3. fordulóig menetelt.

A kilenc fő között – akik minden állomáson ott lehetnek majd – négy világbajnok, Michael van Gerwen, Gary Anderson, Rob Cross és Peter Wright neve szerepel. Rajtuk kívül a mezőny tagja lesz még Gerwyn Price, Michael Smith, Nathan Aspinall, Daryl Gurney és Glen Durant.

Bár nem nyújtottak kiemelkedőt 2019-ben, de mi szívesen láttuk volna a legjobbak között a kétszeres világbajnok Adrian Lewis, vagy Simon Whitlock nevét is.

A 2020-as darts Premier League fordulói Forrás: PDC, Facebook

A Premier League február 6-án kezdődik Aberdeenben, majd folytatódik 15 héten át minden csütörtökön egy-egy játéknappal.