Társoldalunk:

Joshua Klicskótól is kapott tanácsokat

2019.12.02. 11:59

Anthony Joshua mindenképpen visszavágna Andy Ruiz Jr.-nak, ennek érdekében a korábbi nehézsúlyú urkán világbajnok, Vlagyimir Klicsko tanácsait is kikérte a "visszavágót" megelőzően - számolt be a profiboksz.hu.

A korábbi nehézsúlyú világbajnok Vlagyimir Klicsko és Anthony Joshua, aki jelenleg ugyanezt mondhatja el magáról, közös mérkőzésük óta kifejezetten jó barátságot ápol. A két bokszoló még 2017-ben meccselt egymással és meglehetősen látványos, padlózásokkal tarkított menetek után a brit bokszoló tudta kiharcolni a győzelmet, miután a 11. menetben megállította az akkor már 41 esztendős ukránt. Joshua rövidesen vissza készül vágni legyőzőjének, Andy Ruiz Jr.-nak és a helyzet megoldása érdekében minden követ megmozgat, például Klitschkotól is kért edzésvezetési, illetve táplálkozási tanácsokat: Vlagyimir nagyon sok anyagot átadott nekem, olyan dolgokban, amiben abszolút élen járt. Ő sokkal fegyelmezettebb nálam és diplomatikusabb is. Táplálkozási és edzésvezetési tanácsokat kaptam tőle, és talán ezért is van, amiről sokan beszélnek most, hogy némileg más lett a testfelépítésem. És ezért is mehetett le a súlyom, mert megfogadtam Wladimir tanácsait."

Anthony Joshua december 7-én, sozmbaton csap össze újra Andy Ruiz Jr.-al, hogy visszaszerezze tőle korábban elveszített öveit.